Uniformen 2009 tot heden

Sinds september 2009 heeft Souting een nieuw uniform wat vanaf nu Scoutfit heet.

Een "outdoor" versie van het uniform wat er was, de kleuren zijn iets anders, de epauletten zijn verdwenen.

De kleuren zijn per speltak: bevers (5-7 jaar) rood, welpen (7-11 jaar) groen, scouts (11-15 jaar) beige, blauw voor de zeescouts en grijs voor de luchtscouts, explorer (15-18 jaar) en roverscouts (18-21 jaar) en ook de plusscouts (alles boven 21 jaar) dragen brique.

De bevers dragen vanaf nu ook een blouse. Er is een nieuwe scoutfit cap en het is de bedoeling dat die als universeel hoofddeksel wordt gedragen.

Als broek is er een afritsbroek, Een blauw t-shirt en trui maken het compleet.

uniform beverwelpenuniform

uniform scoutuniform rovers

In verband met renovatie van ons pand is het museum de rest van dit jaar gesloten!
Vanaf 1 maart 2020 bent u weer van harte welkom.

tel: tijdelijk niet bereikbaar!

Mail ons als u vragen heeft of als u spulletjes heeft die u kwijt wilt. Wij komen ze graag bij u ophalen!